DNHK Stand

Over precies een jaar vindt de zesde editie van de Duitslanddag plaats. Op 10 oktober 2024 opent de Rijtuigenloods in Amersfoort haar deuren voor ondernemers die zich willen oriënteren of groeien op de Duitse markt.  

De Duitslanddag is het grootste Duits-Nederlandse zakelijke event. Bezoekers vinden er alles onder een dak om van hun Duitsland-avontuur een groot succes te maken. Ondernemers kunnen zich laten inspireren door best practices van Nederlandse ondernemers die de Duitse markt hebben veroverd, hun kennis en netwerk vergroten of vragen stellen aan experts op de beursvloer. 

De Duitslanddag valt volgend jaar weer samen met de Dag van de Duitse Taal. Daarnaast heeft deze editie een primeur: de uitreiking van de Duits-Nederlandse Innovatieprijs. 

Heeft u plannen richting het buurland? Houdt deze website dan in de gaten, want binnenkort vindt u hier meer informatie over het programma. Kunt u niet wachten? Preregistreert u zich dan alvast. Wij sturen u een berichtje zodra de registratie geopend is.

Wanneer u zelf graag uw kennis en expertise deelt met andere ondernemers en wilt exposeren op de Duitslanddag, stuur dan een mail naar duitslanddag@dnhk.org.

Zet de datum alvast in uw agenda zodat u dé dag over zakendoen in Duitsland niet mist!