10 OKTOBER 2024 | DE RIJTUIGENLOODS AMERSFOORT

FAQ

Staat uw vraag er niet bij? Mailt u dan naar duitslanddag@dnhk.org

Aanmelding & e-ticket

Tot wanneer is de bezoekersaanmelding geopend?

Registratie voor online deelname is tot de dag voor het evenement mogelijk op deze pagina. Op de dag van het evenement, 10 oktober, kunt u zich alleen nog aanmelden op locatie.

Moet ik een ticket hebben om de Duitslanddag te bezoeken?

Om de Duitslanddag te bezoeken heeft u een ticket nodig. U kunt uw e-ticket aanvragen op deze pagina. Hier vindt u ook de deelnamevoorwaarden.

Hoeveel kost een ticket voor de Duitslanddag?

Een ticket voor de Duitslanddag heeft een waarde van 95,- euro (excl. BTW).
Wilt u met uw bedrijf de Duitse markt op of uw activiteiten uitbreiden? Dan is deelname gratis met max. 3 personen. Wilt u meer collega’s uitnodigen? Dat kan! U betaalt dan u 95 euro (excl. BTW) per extra deelnemer. De tickets voor eventuele extra deelnemers kunt u aanvragen via duitslanddag@dnhk.org.

Heeft u per ongeluk meer dan drie deelnemers aangemeld? Dan ontvangt u van ons schriftelijk bericht en worden de extra tickets in overleg met u geannuleerd of in rekening gebracht.

 

Waar kan ik een ticket aanvragen?

Tickets voor de Duitslanddag kunnen op deze pagina aangevraagd worden.

Ik ben mijn ticket kwijt, wat moet ik doen?

De e-tickets worden begin oktober verzonden. Checkt u na die tijd a.u.b. eerst uw spamfilter. Heeft u geen mail ontvangen of kunt deze niet terugvinden? Op de dag van het evenement, 10 oktober, ontvangt u van ons nog een reminder met uw ticket.

Heeft u vragen over uw ticket? Neem dan contact met ons op via duitslanddag@dnhk.org.

Kan een collega met mijn e-ticket deelnemen?

Uw e-ticket bevat uw persoonlijke registratie voor de Duitslanddag met naam voor op uw badge ter plaatse.  Dit e-ticket staat op naam en kan daarom niet door een collega worden gebruikt. Uw collega dient zichzelf te registreren voor de Duitslanddag.

Kan ik extra tickets kopen?

Per bedrijf kunt u drie gratis tickets bestellen. Wilt u meer collega’s uitnodigen? Dat kan! U betaalt dan 95 euro (excl. BTW) per extra deelnemer. De tickets voor eventuele extra deelnemers kunt u aanvragen via duitslanddag@dnhk.org. Heeft u per ongeluk meer dan drie deelnemers aangemeld? Dan ontvangt u van ons schriftelijk bericht en worden de extra tickets in overleg met u geannuleerd of in rekening gebracht.

 

 

Locatie

Waar vindt de Duitslanddag plaats?

Duitslanddag 2024 vindt plaats in de Rijtuigenloods in Amersfoort.

Het adres is:

Piet Mondriaanplein 61

3812 GZ Amersfoort

 

Deelname & voorwaarden

Wat zijn de deelnamevoorwaarden voor de Duitslanddag 2024?

De deelnamevoorwaarden vindt u hier.

Wat gebeurt er met mijn gegevens na aanmelding?

Uw gegevens worden opgeslagen in het CRM-systeem van de DNHK. Hierin wordt u vermeld als deelnemer van de Duitslanddag 2024. Uw naam, bedrijf, e-mailadres en persoonlijke programma worden eenmalig versleuteld doorgegeven aan onze registratiepartner. Deze gegevens mogen door hen niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Gegevens die u achterlaat op www.duitslanddag.nl worden beheerd en verwerkt door de DNHK. De privacyverklaring van de DNHK vindt u hier.