11 OKTOBER 2022 | DE RIJTUIGENLOODS AMERSFOORT

FAQ

Staat uw vraag er niet bij? Mailt u dan naar duitslanddag@dnhk.org

Corona-virus

Wat gebeurt er met mijn ticket als de Duitslanddag niet doorgaat?

We gaan er uiteraard van uit dat de Duitslanddag op 11 oktober 2022 plaatsvindt als fysiek evenement in De Rijtuigenloods in Amersfoort. Mochten we vanwege aangescherpte corona-maatregelen of andere onvoorziene omstandigheden toch uitwijken naar een online evenement, dan kunt u digitaal deelnemen via een live-stream. Uw e-ticket voor de Duitslanddag 2022 blijft dan uiteraard geldig.

 

 

 

Aanmelding & e-ticket

Tot wanneer is de bezoekersaanmelding geopend?

Registratie voor online deelname is tot de dag voor het evenement mogelijk op deze pagina. Op de dag van het evenement, 11 oktober, kunt u zich alleen nog aanmelden op locatie.

Moet ik een ticket hebben om de Duitslanddag te bezoeken?

Om de Duitslanddag te bezoeken heeft u een ticket nodig. U kunt uw e-ticket aanvragen op deze pagina. Hier vindt u ook de deelnamevoorwaarden.

Hoeveel kost een ticket voor de Duitslanddag?

Een ticket voor de Duitslanddag heeft een waarde van 99,- euro (excl. BTW).
Wilt u met uw bedrijf de Duitse markt op of uw activiteiten uitbreiden? Dan is deelname gratis met max. 3 personen. Wilt u meer collega’s uitnodigen? Dat kan! U betaalt dan u 99 euro (excl. BTW) per extra deelnemer. De tickets voor eventuele extra deelnemers kunt u aanvragen via duitslanddag@dnhk.org.

Heeft u per ongeluk meer dan drie deelnemers aangemeld? Dan ontvangt u van ons schriftelijk bericht en worden de extra tickets in overleg met u geannuleerd of in rekening gebracht.

 

Waar kan ik een ticket aanvragen?

Tickets voor de Duitslanddag kunnen op deze pagina aangevraagd worden.

Ik ben mijn ticket kwijt, wat moet ik doen?

De e-tickets worden begin oktober verzonden. Checkt u na die tijd a.u.b. eerst uw spamfilter. Heeft u geen mail ontvangen of kunt deze niet terugvinden? Op de dag van het evenement, 11 oktober, ontvangt u nog een reminder met ticket.

Kunt u niet inloggen? Volg dan eerst de stappen van Eventbrite. Lukt dat niet? Neem dan contact met ons op via duitslanddag@dnhk.org of meld u op de dag zelf nogmaals voor het evenement aan.

Kan een collega met mijn e-ticket deelnemen?

Uw e-ticket bevat uw persoonlijke registratie voor de Duitslanddag met naam voor op uw badge ter plaatse.  Dit e-ticket staat op naam en kan daarom niet door een collega worden gebruikt. Uw collega dient zichzelf te registreren voor de Duitslanddag.

Hoe kan ik me afmelden?

U kunt zich afmelden via de registratiepagina op www.eventbrite.nl/signin

Bent u door een collega aangemeld? Dan kan hij / zij uw registratie voor de Duitslanddag annuleren in het Eventbrite-account.

Lukt het niet om u af te melden? Dan kunt u een mailtje sturen aan duitslanddag@dnhk.org 

Kan ik extra tickets kopen?

Per bedrijf kunt u drie gratis tickets bestellen. Wilt u meer collega’s uitnodigen? Dat kan! U betaalt dan 99 euro (excl. BTW) per extra deelnemer. De tickets voor eventuele extra deelnemers kunt u aanvragen via duitslanddag@dnhk.org. Heeft u per ongeluk meer dan drie deelnemers aangemeld? Dan ontvangt u van ons schriftelijk bericht en worden de extra tickets in overleg met u geannuleerd of in rekening gebracht.

 

 

Locatie

Waar vindt de Duitslanddag plaats?

Duitslanddag 2022 vindt plaats in de Rijtuigenloods in Amersfoort. Het adres is:

Piet Mondriaanplein 61

3812 GZ Amersfoort

 

Deelname & voorwaarden

Wat zijn de deelnamevoorwaarden voor de Duitslanddag 2022?

De deelnamevoorwaarden vindt u hier.

Wat gebeurt er met mijn gegevens na aanmelding?

Uw gegevens worden opgeslagen in het CRM-systeem van de DNHK. Hierin wordt u vermeld als deelnemer van de Duitslanddag 2022. Uw naam, bedrijf, e-mailadres en persoonlijke programma worden eenmalig versleuteld doorgegeven aan onze registratiepartner. Deze gegevens mogen door hen niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Bij deelname aan de kennissessies in de besloten zalen op de Duitslanddag delen wij uw bezoekersinformatie met de sprekers om u na afloop handouts, aanvullende informatie of een powerpoint ter beschikking te kunnen stellen.

Gegevens die u achterlaat op www.duitslanddag.nl worden beheerd en verwerkt door de DNHK. De privacyverklaring van de DNHK vindt u hier.