10 OKTOBER 2024 | DE RIJTUIGENLOODS AMERSFOORT

PREREGISTRATIE 2024

Aanmelden is binnenkort mogelijk. Wilt u een seintje krijgen zodra de bezoekersregistratie geopend is? Laat dan hier uw gegevens achter. Dan bent u als eerste op de hoogte!

Deelnamevoorwaarden & spelregels

Deelname aan de Duitslanddag is gratis voor Nederlandse ondernemers die zich willen oriënteren op de Duitse markt of hun activiteiten in het buurland willen uitbreiden. Bent u adviseur, dienstverlener, coach, trainer of op enigerlei andere wijze betrokken bij de begeleiding van bedrijven naar of op de Duitse markt, dan behoort u niet tot de initiële doelgroep van de Duitslanddag. Desondanks verwelkomen wij u uiteraard graag in De Rijtuigenloods in Amersfoort. U kunt zich hier aanmelden en betaalt 95 euro (excl. BTW) deelnamekosten. De DNHK behoudt zich in uitzonderlijke gevallen het recht voor om uw aanmelding in de categorie “betalende bezoeker” in te delen dan wel in overleg met u te annuleren, wanneer u niet akkoord gaat met betaalde deelname. Dit geschiedt uitsluitend na schriftelijk bericht.

Per bedrijf kunt u maximaal drie personen aan te melden. Wilt u met meer personen deelnemen aan de Duitslanddag? De tickets voor eventuele extra deelnemers kunt u aanvragen via duitslanddag@dnhk.org. Heeft u per ongeluk meer dan drie deelnemers aangemeld? Dan ontvangt u van ons schriftelijk bericht en worden de extra tickets in overleg met u geannuleerd of in rekening gebracht. U betaalt dan 95 euro (exl. BTW) per extra ticket.

 

Veelgestelde vragen:

Heeft u vragen omtrent uw deelname? Kijk dan in onze FAQ.