Ontdek hoe duurzaamheid de sleutel kan zijn tot groei in de Duitse markt tijdens de themasessie ‘Duurzaam ondernemen in Duitsland’ op de Duitslanddag. Tijdens deze interactieve sessie gaan we dieper in op duurzaamsheidsmanagement binnen bedrijven en de verduurzaming van processen, tegen de achtergrond van Duits-Nederlandse samenwerking. 

Hoe wordt uw onderneming van binnenuit duurzamer? Hoe speelt u in op trends en verandert u de mindset van uw team? Welke stakeholders moeten worden betrokken en hoe versterkt dit het imago van uw bedrijf? We onderzoeken ook hoe u uw kernprocessen kunt verduurzamen en of uw producten of diensten in de toekomst nog steeds aan duurzaamheidsnormen voldoen. Welke invloed heeft de maatschappelijke discussie op uw bedrijf en bent u voorbereid op veranderende vraag? 

Daarnaast kijken we naar de rol van Duitsland en Nederland in duurzaamheidsmanagement. Hoe definieert Duitsland duurzaamheid? Zijn er strengere eisen voor producten? En kan Nederland een voortrekkersrol spelen op dit gebied? Luister naar de ervaringen en inzichten van onze panelleden en laat u inspireren tijdens deze sessie op de Duitslanddag. 

Heeft u plannen richting het buurland? Houdt deze website dan in de gaten, want binnenkort vindt u hier meer informatie over het programma en de sprekers. Kunt u niet wachten? Preregistreert u zich dan alvast. Wij sturen u een berichtje zodra de registratie geopend is.