Chantal Janzen special guest op de Duitslanddag

We zijn er trots op dat we Chantal Janzen als special guest mogen ontvangen op de Duitslanddag. Chantal is een echte alleskunner. Ze schittert in musicals en op het witte doek, produceert haar eigen TV-shows en heeft haar eigen lifestylemerk &C. Ze is niet alleen succesvol in eigen land: inmiddels timmert Chantal Janzen ook in Duitsland flink aan de weg.

Populair in Duitsland

Nederlandse presentatrices zijn onwaarschijnlijk populair bij onze oosterburen. In navolging van Linda de Mol en Sylvie Meis is de Nederlandse actrice, presentatrice, zangeres en &C-founder Chantal Janzen nu ook een supertalent op de Duitse televisie. Ze is te zien in verschillende shows, waaronder het Duitse equivalent van The Voice Kids, Murmel mania en Zeig uns deine Stimme. Daarnaast veroverde ze de harten van het Duitse publiek als jurylid van Das Supertalent. Bij de ‘nonnen van Vught’ spijkerde ze haar Duits bij om het Duitse avontuur aan te gaan.

 

Opening van de Duitslanddag

Chantal Janzen opent de Duitslanddag samen met Bart van der Vis, director van Coolblue Germany; Quirine de Weerd, Director Corporate Social Responsibility & Communications bij Lidl; en Günter Gülker, directeur van de Duits-Nederlandse Handelskamer. Tijdens het openingpanel om 10.30 uur bespreekt ze met dagvoorzitter Klaas van Kruistum wat het geheim is van haar succes in Duitsland. Zorg ervoor dat u dit niet mist!

blank

Lees meer over het openingspanel met o.a. Coolblue, Lidl en Chantal Janzen

Bent u benieuwd waar uw kansen liggen op de Duitse markt? Kom dan op 11 oktober naar de Rijtuigenloods in Amersfoort. Met 1000 bezoekers, een programma vol kennis- en inspiratiesessies én een beursvloer met experts die u graag helpen bij de ontwikkeling van uw Duitslandstrategie, is de Duitslanddag hét evenement over zakendoen in Duitsland.