LEXQUIRE INTERNATIONAL TAX & LAW 

JURIDISCHE & FISCALE DIENSTVERLENING

LexQuire international tax & law Notarissen, advocaten, Rechtsanwälte & belastingsdviseurs

EEN INTERNATIONAAL EN SNELGROEIENDE PRAKTIJK
LexQuire is een internationaal kantoor met vestigingen in Maastricht-Airport, Heerlen, Amsterdam, Brussel, Düsseldorf, Belgrado, Boekarest, Madrid, Mallorca en Pamplona. Deze internationale oriëntatie maakt het mogelijk om cliënten over de landsgrenzen heen te begeleiden en te adviseren. De professionals van LexQuire hebben uitgebreide kennis van het recht aan beide kanten van de grens. Zij kunnen u adviseren en bijstaan in de Nederlandse, Duitse, Engelse, Franse en Spaanse taal.

SAMENWERKEN MET VERSCHILLENDE DISCIPLINES
Bij LexQuire werken notarissen, advocaten, Rechtsanwälte en belastingadviseurs met uiteenlopende leeftijden, culturele achtergronden en interesses. Zij zijn gespecialiseerd in onder andere Arbeid & Pensioen, Commercieel, Contractrecht, Bestuursrecht, Vastgoed, Gezondheidsrecht, Ondernemingsrecht, (Internationaal) Personen- en Familierecht en (International) Estate Planning. Kortom, LexQuire is een one-stop-shop voor alles op het juridische en notarieel vlak voor particulieren en ondernemingen.

LEXQUIRE DUITSLAND
De professionals van alle vestigingen van LexQuire, alsmede de Duitse en Nederlandse vestigingen, werken nauw samen en combineren commercieel bewustzijn met kennis van beide markten. Ze bieden totaaloplossingen voor grensoverschrijdende juridische, notariële en fiscale uitdagingen, met een focus op kwaliteit, hoogwaardige service en pragmatische oplossingen.

blank
blank
blank
blank
blank