LANGUAGE INSTITUTE REGINA COELI B.V.

TAALCURSUSSEN & VERTALINGEN

Language Institute Regina Coeli is het toonaangevende instituut als het gaat om het leren van een vreemde taal in een kort tijdsbestek. Wij geloven dat taal mensen verbindt en in beweging zet. Regina Coeli leert mensen beter communiceren in een andere taal. Daarnaast geven we onze cursisten iets dat nog veel waardevoller is: zelfvertrouwen. Wie het beste uit zichzelf durft te halen werkt effectiever, behaalt betere resultaten en boekt persoonlijk succes.
De Nonnen van Vught
In de volksmond heten we ‘de Nonnen van Vught’. We danken deze naam aan de zusters die in 1963 het taleninstituut oprichtten. De eerste cursisten boekten zulke opmerkelijke resultaten dat het verhaal al snel ging dat je bij ‘de Nonnen van Vught’ moest zijn als je een taal echt goed wilde leren.
Unieke lesmethode
De kern van de methode die de zusters ontwikkelden staat vijftig jaar na de oprichting van het instituut nog steeds overeind: we leveren maatwerk en bieden een unieke mix van privélessen, multimedia en zelfstudie. Dat doen we in ons instituut in Vught, een plek waar rust, reinheid en regelmaat regeren. Het is een ontmoetingsplek voor mensen die zich willen ontwikkelen binnen een internationale context.
blank
blank
blank
blank
blank
blank