DIRECTLEASE B.V.

MOBILITEIT, TRANSPORT & LOGISTIEK

DirectLease is een merkonafhankelijke leasemaatschappij, gespecialiseerd in “cross-border” autoleasing. Als onderdeel van de International Car Lease Holding is DirectLease een top 5 speler op de Nederlandse leasemarkt.

Het is niet altijd even eenvoudig een leasecontract af te sluiten in het buitenland, met name in het geval u nog geen buitenlandse entiteit heeft opgericht. Bij DirectLease is dit geen enkel probleem! Met vestigingen in Nederland, Duitsland en België, Luxemburg en Frankrijk is internationaal leasen bij DirectLease snel en eenvoudig geregeld. Onze medewerkers in de verschillende landen kennen elkaar niet alleen persoonlijk, ze werken dagelijks intensief met elkaar samen. Daardoor zijn we in staat om snel op uw internationale mobiliteitsvragen te reageren. Ook kunt u rekenen op fiscale ondersteuning rondom het internationale leasevraagstuk.

Onze specialisten adviseren u graag. En het is natuurlijk prettig wanneer dat in alles uw eigen taal gebeurt. Wilt u meer weten, neem direct contact met ons op, wij helpen u graag. jaap.bleij@directlease.nl of +31 6 54797453

blank
blank
blank
blank
blank