11 OKTOBER 2022 | DE RIJTUIGENLOODS AMERSFOORT

Zur deutschsprachigen Seite wechseln.

STANDHOUDER WORDEN?

Dé dag over zakendoen in Duitsland vindt dit jaar plaats op dinsdag 11 oktober in de Rijtuigenloods in Amersfoort. Dit bijzondere rijksmonument is zeer centraal gelegen en goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto.

In een sfeervolle, industriële ambiance richten wij tussen authentieke spoorbielzen en historische treinwagons een beurvloer in met circa 40 informatiestands en inspiratiesessies waar ondernemers zich kunnen oriënteren op het buurland. Ook dit jaar komen inspirerende sprekers aan het woord tijdens het plenaire programma en worden er verdiepende kennissessies georganiseerd met uiteenlopende thema’s. En uiteraard is ruime gelegenheid tot netwerken en het uitwisselen van ervaringen.

Wilt u de Duitslanddag 2022 benutten om nieuwe contacten te leggen of bestaande relaties warm te houden als standhouder? Of wilt u partner worden en dit grootschalige netwerkevenement als sponsor ondersteunen? Reserveer dan hieronder uw stand. (Het kan enkele seconden duren voor het aanmeldformulier zichtbaar wordt.)

DOWNLOAD HIER de informatie en tarieven.

Let op:

Met dit formulier gaat u een bindende overeenkomst aan (mits voldoende plek op de Duitslanddag). De stands zijn thematisch geclusterd. Alleen voor de eerste inschrijvingen per branche of werkveld is een plaats op de beursvloer beschikbaar.

We gaan er uiteraard van uit dat de Duitslanddag in 2022 plaatsvindt als fysiek evenement. Mochten we vanwege aangescherpte corona-maatregelen toch uitwijken naar een online evenement, dan is er dit jaar geen (digitale) beursvloer. De informatiesessies en themasessies vinden dan op locatie plaats en worden gedeeld via een live-stream. Standhouders krijgen in dit geval een restitutie van het basis-standpakket. Hierop wordt 25% in mindering gebracht voor reeds gemaakte onkosten (organisatie, PR), met een maximum van 250 euro.

U hoort van ons begin maart 2022 of het standpakket van uw keuze beschikbaar is. Over het exacte programma en de standindeling wordt u later geïnformeerd. Voor overige vragen kunt u vanzelfsprekend contact met ons opnemen via duitslanddag@dnhk.org.