Wij zijn verheugd om aan te kondigen dat Martin de Boer, Director Rental & Group Marketing bij EuroParcs, een van onze sprekers op de Duitslanddag zal zijn. Martin de Boer zal zijn inzichten delen over de trends en ontwikkelingen binnen de vakantie-en recreatiesector.

Martin de Boer is een ervaringsdeskundige binnen de recreatiesector. Bij EuroParcs speelt hij een belangrijke rol bij het versterken van de marktpositie. Zijn aanwezigheid op de Duitslanddag belooft inspirerend en informatief te zijn, waarbij hij in zal gaan op zowel strategische marketinginitiatieven als praktische tips voor succes op de Duitse markt.

Europarks is een toonaangevende aanbieder van vakantieparken in Nederland, België, Oostenrijk en Luxemburg. Het staan bekend op zijn vakantieverblijven, variërend van luxe chalets tot uitgebreide recreatiemogelijkheden. EuroParcs blijft groeien en inspelen op de veranderende wensen van vakantiegangers.

Wij kijken ernaar uit om Martin de Boer te verwelkomen op de Duitslanddag 2024 op 10 oktober in de Rijtuigenloods in Amersfoort.