Market in Germany

TERUG NAAR HET STANDHOUDERSOVERZICHT MARKET IN GERMANY MARKETING- EN COMMUNICATIEADVIES Nederlandse bedrijven laten groeien op de Duitse markt door middel van performance marketing, overtuigende landingspagina’s en Duitse groeistrategieën.

Nakoa Digital

TERUG NAAR HET STANDHOUDERSOVERZICHT NAKOA DIGITAL MARKETING- & COMMUNICATIEADVIES Let’s surf the digital wave together! Benut jouw e-commercepotentie met een gedurfde sprong in de golven. Wij zijn jouw coach voor succesvol marketplace management, retail media, en online marketing. Vanuit Den Haag en München helpt Nakoa bedrijven de Duitse markt de betreden en op te schalen.

Mediamixx GmbH

TERUG NAAR HET STANDHOUDERSOVERZICHT MEDIAMIXX GMBH MARKETING- EN COMMUNICATIEADVIES Vanuit onze vestiging in Kleve adviseren en ondersteunen wij als full-service communicatiebureau diverse klanten uit Nederland en Duitsland op het gebied van communicatie – en dat vooral in het desbetreffende buurland. We definiëren samen communicatiedoelen en werken daar naartoe. En dat al 28 jaar! De klanten…