TECH.LAND

Bij Tech.Land begrijpen wij hoe cruciaal het is om sterke en waardevolle contacten te leggen. Onze missie is om maatschappelijk uitdagingen aan te gaan. Samen met onze Nederlandse en Duitse triple-helix ecosystemen realiseren wij het volledige technologie- en innovatiepotentieel in het hart van Europa: Oost-Nederland, Noordrijn-Westfalen en meer. En dit doen wij speciaal voor u als ondernemer.

Tech.Land biedt een uniek innovatief programma binnen het Euregio-ecosysteem, met de focus op grensoverschrijdende samenwerking op technologisch gebied. Als ondernemer kun je dit programma strategisch benutten om toegang te krijgen tot nieuwe marktkansen en waardevolle samenwerkingen.

Ons motto, “Grenzen omzetten in verbindingen,” benadrukt ons doel om synergiën en nieuwe marktpotentiëlen te ontsluiten door verbeterde samenwerkingen tussen bedrijven en wetenschap. Wij helpen u om marktpotentieel te vergroten door strategisch verbindingen te leggen.

Onze strategische focus ligt op vier kerngebieden:

Advanced Manufacturing & Robotics (inclusief digitalisering, cybersecurity en AI)

Energie (batterijen en waterstof)

Gezondheid & MedTech

Circular Economie.

Kom meer te weten tijdens de Duitsanddag 2024!

Tijdens onze infosessie op de Duitslanddag krijgt u de kans om alles te leren over de doelstellingen van Tech.Land, onze behaalde successen en toekomstplannen. Dit is de ideale gelegenheid om inzicht te krijgen in hoe wij innovatie bevorderen en hoe u waardevolle contacten kunt leggen binnen de Duitse markt. Vergroot uw netwerk en ontdek nieuwe zakelijke kansen met onze hulp.

Bezoek onze infosessie en ervaar zelf wat wij voor uw onderneming kunnen betekenen!

SPREKERS

Hans Brouwers
Program Manager