GLOBAL CONNECT ADMIN B.V.

OVERIG ADVIES & DIENSTVERLENING

Ons internationale team van professionals heeft expertise op het gebied van internationale BTW en bedrijfsstructuur; internationale bedrijfsadministratie; financieel management; accounting & boekhouding (IFRS, lokale en internationale GAAP).
Wij passen ons volledig aan de bedrijfscultuur van onze cliënten aan en zijn er trots op dat wij de complexiteit van een geglobaliseerde samenleving begrijpen. Wij leveren professioneel en betrouwbaar advies op basis van de laatste ontwikkelingen in Europa en daarbuiten.
Global Connect Admin B.V. is een ervaren internationaal administratiekantoor gevestigd in Amsterdam. Wij bieden onze cliënten een op maat gesneden aanbod van een uitgebreid scala aan diensten, waarbij uitmuntendheid en transparantie de kern blijven van wat wij doen. Onze cliënten vertrouwen op een betrouwbare partner in alle zaken van bedrijfsadministratie, financieel beheer, boekhouding en accounting, zodat zij zich op hun kernactiviteiten kunnen concentreren. Zo garanderen wij een gekoesterde relatie op lange termijn.

 

Waarom in zee gaan met Global Connect Admin B.V.?

  • Onze doorlooptijd op deliverables is sneller en efficiënter dan veel grote kantoren of trustbedrijven;
  • Wij hebben uitgebreide kennis en ervaring in internationale transacties met lokale expertise in verschillende landen, zoals Duitsland, Oostenrijk en Zwiterserland;
  • Wij hebben een gevestigd netwerk en langdurige relatie met meerdere internationaal gerenommeerde organisaties die onze kennis en expertise wederzijds erkennen.

Wij bieden een uitgebreid scala aan diensten terwijl het resultaat onveranderd blijft.

blank
blank
blank
blank