Postwagon 1A Infosessies
Thomas Dillmann
Rechtsanwalt & Notar
Alpmann Fröhlich
blank
Manfred Richter
Duitse advocaat en notaris
Alpmann Fröhlich
blank
Nicki Welchering
Duitse advocaat
Alpmann Fröhlich
Postwagon 1A Infosessies

Kansen in DE verhogen met een bedrijf conform Duits recht

Voertaal: Nederlands

Duitsers doen het liefst zaken met Duitse ondernemingen. Er zijn voor Nederlandse ondernemers verschillende mogelijkheden om met een Duitse bedrijf op de Duitse markt te gaan. In deze infosessie worden de juridische mogelijkheden en voorwaarden besproken omtrent de verschillende bedrijfsvormen, vooral de Duitse GmbH (Gesellschaft mit beschränkter Haftung) die vergelijkbaar is met de Nederlandse B.V.

 

Thomas Dillmann adviseert als Duitse advocaat (Rechtsanwalt) en Duitse notaris (Notar) meer dan 10 jaar voornamelijk Nederlandse ondernemers in de Nederlandse taal op de Duitse markt. Hij is tevens een gecertificeerde specialist op het gebied Internationaal ondernemingsrecht (Fachanwalt für Internationales Wirtschaftsrecht) en bouw- en architectenrecht (Fachanwalt für Bau- und Architektenrecht). Hij heeft ook in Nijmegen Nederlands recht gestudeerd en kent de juridische verschillen naast de cultuurverschillen tussen beide landen.

 

Manfred Richter adviseert als Duitse advocaat (Rechtsanwalt) en Duitse notaris (Notar) meer dan 20 jaar voornamelijk Nederlandse ondernemers in de Nederlandse taal op de Duitse markt. Hij is tevens een gecertificeerde specialist Duits recht op het gebied handels- en ondernemingsrecht (Fachanwalt für Handels- en Gesellschaftsrecht). Hij heeft ook in Nijmegen rechten gestudeerd en kent de juridische verschillen naast de cultuurverschillen tussen beide landen.

 

Nicki Welchering adviseert als Duitse advocaat (Rechtsanwalt) al meer dan 15 jaar voornamelijk Nederlandse ondernemers in de Nederlandse taal op de Duitse markt voornamelijk op het gebied Internationaal ondernemingsrecht, met name bij (grensoverschrijdende) fusies, overnames, M&A transacties en bestuurdersgeschillen. Ook Nicki heeft in Nijmegen rechten gestudeerd en kent de juridische verschillen naast de cultuurverschillen tussen beide landen zeer goed.