Droogcabine
Droogcabine

Nieuwe mobiliteit: kansen in Duitsland

Voertaal: Nederlands

Mobiliteit is de laatste jaren aan flinke veranderingen onderhevig: alles moet groener, slimmer en met elkaar verbonden zijn. Nederlandse ondernemers staan bekend om hun innovativiteit en daardoor liggen er voldoende kansen op de Duitse markt. Maar welke zijn dit precies?

Tijdens deze kennissessie kijken we naar groeikansen op de Duitse mobiliteitsmarkt, waarbij verschillende onderwerpen aan bod komen. Hoe is het in Duitsland bijvoorbeeld gesteld met concepten als micromobiliteit en deelsystemen en hoe laat je deze systemen goed op elkaar aansluiten? Welke wetgeving geldt er precies in Duitsland en hoe gaan de Duitsers om met het vraagstuk van steeds belangrijker wordende laadinfrastructuur?

Dit alles en nog veel meer krijgt u uiteraard te horen van experts uit de branche en bekende Nederlandse bedrijven die uit eerste hand kunnen vertellen over hun eerste stappen in het buurland. Ook krijgt u de mogelijkheid om uw eigen vragen te stellen, zodat u na deze sessie zelfverzekerd de Duitse markt kunt betreden. Meer informatie over het programma en sprekers volgt binnenkort.