Postwagon 1A Infosessies
Susann Martens
Director Investment Promotion Western Europe
LEG Thüringen
Postwagon 1A Infosessies

Thüringen – uw locatie in het hart van Duitsland en Europa

Voertaal: Duits

Hoe u uw bedrijf ook wilt uitbreiden in Duitsland, LEG Thüringen adviseert u graag over alle aspecten van het opzetten van een bedrijf. Of het nu gaat om het opzetten van een vertegenwoordiging of een verkoop- en servicekantoor, het zoeken naar magazijnruimte of het investeren in een productie- of R&D-vestiging, LEG Thüringen is uw competente en langdurige partner.
De presentatie zal inzicht verschaffen in de economische dynamiek van de deelstaat Thüringen en zijn sleutelsectoren automobielindustrie, machinebouw en automatiseringstechnologie, optica, elektronica en robotica. Daarnaast spelen sectoren als de ontwikkeling van batterijen en waterstoftechnologieën een steeds belangrijkere rol.
Wij geven ook informatie over hoe wij uw onderneming praktisch kunnen ondersteunen bij haar vestiging in Thüringen: Dit varieert van advies over uw bedrijfsplan en relevante financieringsprogramma’s tot het zoeken naar onroerend goed en industriële en commerciële ruimte tot ondersteuning bij het vinden van geschoolde arbeidskrachten. Aangezien elk project zeer individueel is, zijn wij graag beschikbaar voor een persoonlijk gesprek op onze informatiestand.

 

Susann Martens is Director Investment Promotion Western Europe bij LEG Thüringen. Ze begeleidt al 20 jaar bedrijven uit West-Europa bij hun projecten en vestigingsplannen in Thüringen. Nederland is al vele jaren een aandachtsgebied. LEG Thüringen zet zich in om Nederlandse bedrijven investerings- en samenwerkingsmogelijkheden in Thüringen te laten zien.