Zandstraalcabine
Zandstraalcabine

Duurzaam doorstarten in Duitsland

Voertaal: Nederlands

 “Van duurzame producten de norm maken”. Dat is het motto van de Europese Commissie volgens het jaarverslag van het “Sustainable Products Initiative”. Duurzaamheid is uiteraard voor veel bedrijven in Europa een actueel thema, maar de consumentenverwachtingen, regelgeving en trends verschillen per land. Ook tussen onze twee buurlanden zijn er een aantal belangrijke verschillen waar u als duurzame ondernemer rekening mee moet houden.

Tijdens deze interactieve kennissessie delen succesvolle Duitse en Nederlandse bedrijven hun ervaring op het gebied van duurzaamheid in Duitsland. Heeft u misschien vragen zoals: Wat zijn de verwachtingen van Duitse klanten van een duurzaam product? Zijn er overheidssubsidies voor circulair ondernemen?  Wat zijn de belangrijkste lessons learned van deze bedrijven? Meld u dan meteen aan voor deze sessie en leer van de ervaring van topbedrijven.

Bent u net gestart in Nederland en bent u er al klaar voor om de internationale markt te veroveren? Ook dan is deze kennissessie interessant voor u, want na de paneldiscussie geven we het podium aan een duurzame startups die de Duitse markt willen betreden. De startups pitchen hun product en Duitslandstrategie aan een jury van ervaren ondernemers. Zo krijgen startende ondernemers praktische tips en trucs voor een snelle en efficiente start in Duitsland. En u als deelnemer profiteert niet alleen van de gedeelde expertise maar bent zelf ook onderdeel van de jury. Hoe het precies werkt? Dat ziet u tijdens de kennissessie. Meer informatie over het programma en de sprekers volgt binnenkort.