Language Institute Regina Coeli

Taalcursussen & vertalingen

Ontmoet tijdens de Duitslanddag een aantal taaltrainers Duits van Language Institute Regina Coeli (de Nonnen van Vught). Kom naar de stand om een praatje te maken in het Duits of het Nederlands.

We vertellen u graag meer over hoe u de Duitse taal nog beter kunt leren beheersen, hoe wij ervoor zorgen dat Duits leren leuk is en wat een unieke ervaring het is om een taaltraining te volgen in ons instituut.

Wilt u professioneel overkomen als u een vakinhoudelijk gesprek voert in het Duits? Deelnemen aan een Duitse beurs? Met Duitse collega’s overleggen of nieuwe contacten leggen in Duitsland? Wat uw doel ook is, met een individuele training Duits bij Language Institute Regina Coeli leert u precies de vaardigheden die u nodig heeft in uw situatie.

Language Institute Regina Coeli is een internationaal bekend taleninstituut dat gespecialiseerd is in individuele taaltrainingen. Tijdens uw training kunt u verblijven in ons gastenverblijf, zodat u zich meerdere dagen kunt concentreren op het leren van een vreemde taal. Naast trainingen Duits bieden we ook trainingen aan in de volgende talen: Chinees, Engels, Frans, Italiaans, Nederlands, Portugees en Spaans.

STANDNUMMER:

6.7
PARTNERS