VOLGENDE EDITIE 17 APRIL 2018

AANMELDEN - Wij zijn/worden actief op de Duitse markt
Uw deelname aan de Duitslanddag is gratis (max. 4 aanmeldingen per bedrijf)
AANMELDEN - Wij ondersteunen bedrijven op de Duitse markt
Ticketprijs 75€ (excl. BTW) – DNHK-leden ontvangen in dit geval max. 2 tickets gratis

Deelnamevoorwaarden & spelregels

Een ticket voor de Duitslanddag representeert een waarde van 75€.

De DNHK hanteert de volgende deelnemer-categorieën:

Deelnamecategorie A

  • Deelname aan de Duitslanddag is gratis voor Nederlandse ondernemers (met max. 4 personen), die zich oriënteren op de Duitse markt of hun activiteiten in het buurland willen uitbreiden. Vanaf de vijfde deelnemer namens uw bedrijf wordt 75€ in rekening gebracht. U ontvangt hierover bericht van de DNHK.

Deelnamecategorie B

  • Bent u adviseur, dienstverlener, coach, trainer of op enigerlei andere wijze betrokken bij de begeleiding van bedrijven naar of op de Duitse markt, dan behoort u niet tot de initiële doelgroep van de Duitslanddag. Desondanks verwelkomen wij u uiteraard graag in De Fabrique in Utrecht. De deelnamekosten bedragen in dat geval 75€ (excl. BTW) per deelnemer.Hierbij wordt een korting verleend aan leden van de Duits-Nederlandse Handelskamer: DNHK-leden in een adviserende rol ontvangen geen factuur over de eerste twee aanmeldingen per bedrijf.

De DNHK behoudt zich in uitzonderlijke gevallen het recht voor om uw aanmelding in de categorie “betalende bezoeker” in te delen dan wel in overleg met u te annuleren, wanneer u niet akkoord gaat met betaalde deelname. Dit geschiedt uitsluitend na schriftelijk bericht.

Veelgestelde vragen:

Is aanmelding verplicht?

  • Ja, deelname aan de Duitslanddag geschiedt op basis van aanmelding vooraf. U ontvangt dan een e-ticket, dat u toegang biedt tot het evenement.
    Wilt u zich ter plaatse zonder aanmelding registreren, dan wordt 75€ (excl. BTW) in rekening gebracht. Dit kan uitsluitend wanneer er nog tickets beschikbaar zijn voor het event;  vol = vol.

Wanneer ontvang ik de factuur?

  • De factuur voor uw deelname aan de Duitslanddag ontvangt u begin april digitaal per e-mail. Wanneer u zich op later tijdstip aanmeldt, ontvangt u de factuur in principe binnen 2 werkweken – doch uiterlijk in mei 2018.

Heeft u nog verdere vragen omtrent uw deelname? Kijk dan in onze FAQ